top of page
Interieurwerken

INTERIEURWERKEN VOOR DE FINAL TOUCH

Pleister- en gyprocwerken

PASKLARE INTERIEUROPLOSSINGEN

Wij kunnen naast pleister- en gyprocwerken of binnendeuren ook voor andere toepassingen een echte meerwaarde bieden aan onze klanten. Denk maar aan wegwerktechnieken, allerlei toepassingen voor in- en uitblaasgleuven voor airco of ventilatie, binnenglaswerk, smeedijzer, corian in diverse toepassingen en MDF-werken.

Ceyssens-Schrooten

BINNENSCHILDERWERKEN

Nieuwbouw- of renovatieproject, kleine of grote ruimtes, … indien gewenst kunnen we onze perfectie in interieurwerken ook doortrekken naar het schilderwerk en de nodige binnenschilderwerken op ons nemen, voor een totaalplaatje.

Binnendeuren
MDF-werken/Corian

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW INTERIEUR BETEKENEN

Voor een eerste kennismaking bent u welkom in onze vestiging in de Kolisstraat 9 in Oudsbergen. Wij maken graag tijd voor u om uw toekomstige interieurproject te bespreken, de mogelijkheden te bekijken en onze werkwijze voor een zorgeloos traject toe te lichten. 

achtergr2.jpg

BELEEF ONZE AFWERKINGSGRAAD ZELF

Kom zeker een kijkje nemen in onze kantoren om onze interieurtoepassingen van dichtbij te bekijken en zelf te oordelen over de afwerkingsgraad die we hoog in het vaandel dragen. Zo kunt u ook uw project met een gerust hart aan ons vakmanschap overlaten om te eindigen in een high-end afgewerkt interieur.

Binnenschilderwerken
Plenum

EEN GEDETAILLEERDE OFFERTE ZONDER VERRASSINGEN

U ontvangt van ons vrijblijvend een offerte die zo volledig mogelijk wordt opgemaakt, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De basis om uw interieurwensen te vertalen naar een succesvol interieurproject waar u zich volledig in kunt vinden.

Alvast inspiratie opdoen?
Kijk dan even mee tussen enkele van onze afgewerkte interieurprojecten!

Realisaties

Ceyssens-Schrooten

CONTACTEER ONS

Bel Ceyssens-Schrooten vandaag nog om uw toekomstplannen voor uw interieur met ons te bespreken.

icoon8.png
bottom of page